Fima Epoque család

Fima Epoque csaptelep | csempevilág
A Fima futurisztikus eszközökkel és a legmodernebb gyártási technológiával büszkélkedhet. A minőség a közös nevező, a különböző vállalati tevékenységek között, a termékek széles köre pedig híven tükrözi a tökéletességre és megbízhatóságra való törekvést. A Fima Carlo Frattini jelenleg az egyik vezető márkája a ’Made in Italy’ csaptelepeknek és szerelvényeknek, a cég mintegy 50 éves fennállása és piacon való jelenléte pedig igazolja a vállalkozás sikerét. A termelés jelenleg 12.500 m2-en folyik, a viszonteladók pedig több mint 85 országban vannak jelen. A cég igyekszik a piac által támasztott új kihívásoknak megfelelni, igyekezve egyre megbízhatóbb és technológiailag magas színvonalú termékkört kínálni.

Termékeire hét év garanciát vállalnak!

Származás: Olaszország

Az Epoque család klasszikus, mégis modern. Ezek a csaptelepek igazán jól mutatnak egy nagy fürdőszobában, - vagy konyhában, hiszen a családnak konyhai csaptelepe is van - ahol az antik és kortárs berendezések tökéletes egyensúlyt alkotnak, megidézve a XX. század elejei hangulatot. A termékek között a jól megszokott választékot találjuk. Mosdó, bidé, kádtöltő, zuhanycsaptelepek, zuhanyszettek és zuhanyoszlop. Csaptelepek fix és elfordítható kiömlővel. fali, mosdóra, kádperemre helyezhető, falsík alatti és padlón álló csaptelepek, széles felület választékkal:
  • Króm
  • Csiszolt nikkel
  • Antikolt bronz
  • Arany és
  • Fényes nikkel

Energetikai szempontból a termék 'A' kategóriába sorolható, A csaptelepekben víztakarékossági szempontból a legmodernebb betét található. A kartus az ESC - Energy Saving Cartridge - technikai megoldása lehetővé teszi a meleg vízzel való takarékosságot. Normál esetben az egykaros csaptelepek a "hat órás" pozícióban már nem teljesen hideg vizet adnak. Először ezt nyitjuk meg és csak utána fordítjuk el jobbra, hogy teljesen hideg vizet kapjunk, ami a köztes időben mivel keveri a hideg és meleg vizet, energia vesztéssel jár. Ezek a csaptelepek azonban ennek a kartusnak köszönhetően, a normál "hat órás" állapotban teljesen hideg vizet folyatnak, és csak akkor kezdni el keverni a meleg vizet, ha a kart balra elforgatjuk.

Kategóriák: Csaptelepek
Stílus: Klasszikus, Modern
Helyiség: Fürdőszobai

Fima Epoque csaptelep | csempevilág

Fima Epoque csaptelep | csempevilág