M-Acryl kádak, paravánok

M-Acryl kádak | csempevilág
M-Acryl minden, ami fürdőszoba

Ha egy hosszú fárasztó nap után hazatér, a legjobb dolog amit tehet egy kellemes fürdő! Fedezze fel a fürdőzés élvezetét és élje át, ahogy a meleg vízben az egész teste ellazul. Minden kádnak megvan a saját karaktere és egyedi térbeli előnye. Az M-Acryl kínálatában biztosan megtalálja a fürdőszobájának és az Ön igényeinek megfelelő kádat. Az M-Acryl fürdőkádak kiváló minőségű, hófehér szaniter-acrylból, antibakteriális felülettel készülnek.

Kínálatban szereplő kádak:

M-Acryl Fresh
M-Acryl Nikita
M-Acryl Klara
M-Acryl Liza
M-Acryl Daria
M-Acryl Rita
M-Acryl Ancona
M-Acryl Avantgarde
M-Acryl Debora
M-Acryl Lux II.
M-Acryl Romantica

kádparavánok:
M-Acryl Torrenta
M-Acryl Carena

Egyenes kádak:
Fürdőszobánk az otthonunk meghitt, elegáns része, ahol a nyugalom oázisa járja át testünket egy kellemes fürdőzés során. A különböző Egyenes kádjaik határtalan teret szabnak fantáziájának a választásban.
Számos család és méret közül választhat. Kínálatukban egészen kicsi kádak is vannak 120-as méretben, de 190-es kádat is találhatunk közöttük.

Asszimetrikus kádak:
Kiváló esztétikai megoldás, melyet akár fürdőszobája szűkebb fordulóiba is tehet, olyan helyre, ahová egy egyenes kád már nem férne el.
Négy család - Linea, Liza, Daria és Azalia - termékei közül válogathatunk, szintén több féle méret áll rendelkezésre.

Sarok fürdőkádak:
Kis vagy nagyobb fürdőszobákba egyaránt praktikus megoldás, 1 és 2 személyes méretekben.
Négy család - Ancona 150, Rita 135, 140, 150, Samanta 140, 150, Ida 120

Különleges kádak:
Garantáltan felejthetetlen élményben részesül, formáját, méretét, stílusát tekintve is eltérőek a standard kádakhoz képest.
A kínálatban nem csak beépíthető négyszöglegű, de kör alakú kád - Debora 160 - is szerepel, valamint szabadon álló kádat is találhat az, aki ilyet szeretne, mint például Romantica 188 vagy Classica 160, 170

A kádakhoz masszázsrendszert is választhat. S hogy miért is jó ez?
Ez az izommerevség fellazításának legkényelmesebb módja, úgy érezheti magát, mintha újjá születne. A masszázs hatására a testében a vérkeringés megélénkül, miáltal Ön üdébbnek és frissebbnek érzi magát.
Kínálatukban többféle masszázsrendszer közül választhat: Basic, Active, Comfort, 10 fúvókás pezsgőfürdő
A kívánt masszázs lehet intenzív, serkentő hatású vagy éppen ellazulást elősegítő.
A masszázskád által nyújtott funkciók kiválóan alkalmasak a közérzet javítására és a mindennapi stressz leküzdésére.

Soha ne feledje: a kevesebb, sokszor több!

Lehet, hogy a rengeteg fúvókával szerelt kádak jól mutatnak a fürdőszobában, de élvezeti értékük a nyomásveszteség miatt a használat során igen csekély. Masszázskádjaik kialakításánál arra törekedtek, hogy a fúvókákat csak a masszázs szempontjából hasznos és hatékony területre helyezzék, így kevesebb fúvókával nagyobb hatásfokot érnek el. A kádjaik mindezeken kívül fényterápiával, ózongenerátorral és elektromos vízfűtéssel bővíthetőek.

A kádakat a hagyományos előlap és oldallap mellett választhatjuk trópusi fa elő és oldallappal, mely időtálló, vízálló és gyönyörű faburkolat többféle színben. Természetesen számosfejpárna, fényterápia és kapaszkodó szerepel kínálatukban, mely által a fürdőzés még élvezetesebb lesz.

Emellett kádparavánok széles választéka és több kádtöltő csaptelep

Márka: M-acryl
Stílus: Klasszikus, Modern
Helyiség: Fürdőszobai

M-Acryl kádak | csempevilág

M-Acryl kádak | csempevilág

M-Acryl kádak | csempevilág

M-Acryl kádak | csempevilág

M-Acryl kádak | csempevilág

M-Acryl kádak | csempevilág

M-Acryl kádak | csempevilág