Ravak Avocado koncepció

Ravak Avocado koncepció | csempevilág
A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

10° koncepció
Chrome koncepció
BathGallery koncepció
Evolution koncepció
Rosa koncepció
Classic koncepció
Avocado koncepció
BeHappy koncepció

Az Avocado koncepció a megoldhatatlant oldja meg.

A koncepció kicsi, mégis kényelmes kádból és praktikus mosdóból áll. Kitűnő választás a legkisebb fürdőszobákhoz.

A legkisebb kényelmes kád a világon, és még a legkisebb fürdőszobában sem kell kicsinek éreznie a teret. Az, hogy olyan kádra van szüksége, amely helytakarékos, még nem jelenti azt, hogy bármely kád megfelel ennek az igénynek.

A kis méretei mellet is hihetetlenül kényelmes az Avocado kád és elsősorban azoknak ajánljuk, akik annak ellenére, hogy kis fürdőszobával rendelkeznek szívesen fürdenek zuhanyozás helyett.
Aszimmetrikus akrilkád, mely megoldás a kis fürdőszobák berendezésére.
160/150 x 75 cm-es méretben; B/J kivitelben
A kádhoz kádláb, előlap, mosdó rendelhető.
Az ergonomikus kialakítású előlap elegánssá teszi a kádat és a belépést is elősegíti.
Az előlap gyors és egyszerű beszerelést tesz lehetővé, amivel elkerülhető az előfalazás és burkolás okozta felfordulás.

Az Avocado mosdó kialakítása követi a kádét és amennyiben a kád keskenyebb vége fölé szereljük helyet takarítunk meg, egyúttal pedig kényelmes rakodófelülettel gazdagodunk. A legkisebb fürdőszobákba, főleg panellakásokba ajánlható a termék.
Az Avocado mosdók az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.
Öntött műmárvány mosdó 85 cm szélességben, L/R kivitel
Öntött műmárvány mosdó 95 cm szélességben, balos és jobbos kivitelben. A helytakarékos mosdó harmonikus egységet alkot az Avocado káddal

Az Avocado kád kiegészíthető Uni fürdőszobabútorral, ami mélyen impregnált hogy megbírkózzon a magas fürdőszobai páratartalommal.

Az Avocado koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.

Kategóriák: Csaptelepek, Fürdőszobabútorok, Fürdőszobai, Kádak, Szaniterek.
Márka: Ravak
Stílus: Modern
Helyiség: Fürdőszobai

Ravak Avocado koncepció | csempevilág

Ravak Avocado koncepció | csempevilág

Ravak Avocado koncepció | csempevilág