Ravak Bathgallery koncepció

Ravak Bathgallery koncepció | csempevilág
RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

BathGallery: rendet teremt.

A mosdó, a kád és a kiegészítők minimalista harmóniát alakítanak ki, amelyben minden elemnek megvan a maga helye és együttesen esztétikus és fényűző egységet alkotnak. A kád és a mosdó emelt szegélyű tárolójának köszönhetően minden tárgy megtalálja a maga ideális helyét és nem esik le. Az öntött műmárványból készült kádhoz cserélhető színes dekor lappal ellátott mosdó és öt színben gyártott fürdőszobai kiegészítők tartoznak. A mosdó és akiegészítők színei egymással kombinálhatóak, így mindenki a saját ízlése szerint rendezheti be a fürdőszobáját.


Bath Gallery öntött műmárvány mosdó 72 x 50 cm-es méretben. A tiszta stílus és az egyenes vonalak egyszerűsége játékossággal van feloldva a koncepció tartozékai által. Az 5 féle színű (kék, narancs, zöld, sárga, szürke) cserélhető dekor lappal ellátott mosdó, a színes szappantartók stílusosan kiegészítik kádat és játékot biztosítanak határok nélkül. A széles tárolórész a peremmel megakadályozza a kiegészítők leesését és könnyedén a helyükön tartja őket. A design-szappantartók és tartóedények a mosdó letisztultságával egy tiszta, de színes teret hoznak létre. A BathGallery mosdót a RAVAK által forgalmazott fehér tartóval is lehet kombinálni. A tartó rozsdamentes keretből és lakkozott fehér borításból tevődik össze. Bútorlappal, mesterséges kővel, vagy burkolólapokkal is burkolható a mosdó (a burkoláshoz, beépítéshez szükséges anyagok nem képezik a RAVAK kínálatát).

BathGallery téglalap alakú öntött műmárvány kád a minimalista harmónia képviselője, mérete 190 x 90 cm. Mindennek megvan a helye és esztétikailag is működik. Ezek a fő jellemzői a puritán BathGallery kádnak. Az ötlet alapja egy széles tároló egy peremmel, amely megakadályozza a kiegészítők leesését és könnyedén a helyükön tartja őket. A tiszta stílus és az egyenes vonalak egyszerűsége játékossággal van feloldva a koncepció tartozékai által. A cserélhető színes dekor lappal ellátott mosdó ezt szolgálja. Hasonlóképpen az öt színben gyártott műanyag fürdőszobai tartóedények és szappantartók, a színtelen tartóedény rendezővel. Az élet nem egyszínű. A szappantartó és a tartóedény színét kombinálja a mosdó dekorlapjának színével saját elképzelése szerint. Játsszon egy kicsit a stílusokkal és alakítsa ki saját megjelenését! Bútorlappal, mesterséges kővel vagy burkolólapokkal burkolható a kád és a mosdó (a burkoláshoz, beépítéshez szükséges anyagok nem képezik a RAVAK kínálatát).

Kiegészítők: 
  • BathGallery tartódoboz 5 féle színű dekorlappal, 
  • BathGallery tartóedény rendező, színtelen és 
  • BathGallery szappantartó 5 féle színű dekorlappal.

A BathGallery koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.

Kategóriák: 
Kádak, kádparavánok, Szaniterek, Kiegészítők
Márka: Ravak
Stílus: Minimalista
Helyiség: Fürdőszobai

Ravak Bathgallery koncepció | csempevilág

Ravak Bathgallery koncepció | csempevilág

Ravak Bathgallery koncepció | csempevilág

Ravak Bathgallery koncepció | csempevilág