Ravak Chrome koncepció

Ravak Chrome koncepció | csempevilág
A RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.


Chorme koncepció a legszélesebb összehangolt koncepció a magyar piacon.

Csak tökéletes elemekből állhat össze a tökéletes egység.

A közös elem az ovális természetes alakja, amely az összes komponenst egyesíti egy komplett megoldásban, függetlenül attól, hogy kis vagy nagy fürdőszobáról van szó.

A Chrome koncepció több típusú zuhanykabinból áll, amelyeket extra lapos zuhanytálcák vagy zuhanyfolyókák tesznek teljessé.

A Chrome kabinok negyedköríves és szögletes verzióban állnak rendelkezésre, a szögletes változat arra is lehetőséget ad, hogy zuhanyajtót kapcsoljunk össze fix oldalfallal. Az így összeszerelt zuhanykabinok négyzetes vagy téglalap alapú változatokat tesznek lehetővé 120 x 100 cm-es méretig. Így hozható létre egy kis alapterületű fürdőszobában is nagy zuhanyzó.

Ultra alacsony, ultra modern: az öntött zuhanytálcák őrölt dolomit és műgyanta keverékéből készülnek. Magasságuk mindössze kb. 30 mm . A Galaxy Pro zuhanytálcáknak csúszásgátló felületük van, ami biztonságosabbá teszi a zuhanyozást. Az extra lapos design miatt a modern fürdőszobákba kifejezetten ajánlható. Rendkívül nagy teherbírás használatnak intenzíven kitett területeken, így nemcsak a háztartásokba alkalmasak, hanem közösségi helyszínekre, mint sportlétesítmények, kórházak, fürdők és szálláshelyek. Az extrém alacsony magasságuk lehetővé teszi, hogy egyszerűen a padlóba süllyesztve telepítsék őket, ezáltal akadálymentes belépést tesznek lehetővé. Amennyiben nem süllyesztik a padlóba, úgy a már leburkolt padlóra a Base Galaxy Pro lábakkal és SET előlappal javasolt őket telepíteni. A SET előlap ugyanabból az anyagból készül, mint az öntött tálcák felülete, csak üvegszálas megerősítéssel.

A rozsdamentes acél zuhanyfolyókák jellemzői: a rács és a vályú kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, a különleges kivitel megakadályozzaa a szennyeződések megtapadását, tökéletes és könnyen tisztítható a zuhanyfolyóka a szifont beleértve, a szifon vízáteresztő képessége 60 l / perc, garantáltan elvezet minden beáramló vizet, kettős bűzcsapda, magassága 50 mm, egyszerű, gyors és pontos telepítés. Vagy választhat fürdőkádat is, egy ügyesen átgondolt kádparavánnal.

A fürdőkád 170 x 75, 160/150 x 70 cm-es méretben kapható, alul ovális formájú, kád és zuhany egyben! Köszönhetően a meredek, így biztonságos állást kínáló oldalfalaknak, zuhanyozásra is tökéletesen alkalmas, a kellemesen lejtő háttámla pedig kényelmessé teszi fürdéshez. Az alsó felületen pedig a Chrome koncepcióra jellemző ovális forma fut körbe!

CVS2 kádparaván jellemzői: A termék egy fix részből és egy kifelé és befelé is nyitható ajtóból áll. A fix rész úgy van kiképezve, hogy a mozgó rész kinyitása esetén sem ütközik neki a paraván mellé rögzített mosdónak. A kádparaván 6 mm vastag edzett biztonsági üvegből készül. A kifelé-befelé nyithatóség, valamint a díszítés nélküli üveg megkönnyíti a tisztántartást. A termék standard magassága 1500 mm. A CVS2 termék szélesség 990 mm. Bármilyen négyszögletes kádra felszerelhető.hozzá mosdókat,
 • Kellemesen tágas rakodófelületek, kényelmes méretű, lekerekített alakú
 • belső, egyszerű stílus, időtlen design.
 • 55-ös és 65-ös kerámia mosdó
 • Öntött műmárványból készült mosdó, centrális kivitelben, 60, 70 és 80 cm-es méretben
 • Öntött műmárvány dupla mosdó; 120 cm széles, maximális rakodófelület, falra, vagy a hozzá illő Chrome 1200 bútorra szerelhető.
 • Öntött műmárványból készült kézmosó, 40 cm-es méretben, balos / jobbos kivitelben, közvetlenül a falra is szerelhető. fürdőszobabútorokat

Chrome fürdőszobabútorok - kombinációja az esztétikának és a funkcionalitásnak, tökéletes egységben. Egyszerű tervezés, smart minőségű anyagokból szabott használható nedves környezetben. Bőséges tárolóhely, praktikus kialakítású, ovális, króm fogantyúk, speciális, vízálló impregnálás.

A Chrome bútorok vonalvezetésének tisztasága kiemeli a fényes fehér kivitelű ajtókat a króm fogantyúkkal.

 fehér lakkozott ajtók tökéletesen harmonizálnak akár a tiszta fehér, vagy a sötétebb tónusú Strip Onyx bútorlapokkal is.

A RAVAK a bútorokat speciális bevonattal látja el, ami a lapoknak különleges védelmet nyújt. Az ajtók dupla védelmet kapnak. A fedőrétegek nagy szilárdságú poliuretánból készülnek, amely vízlepergető és így megkönnyíti a karbantartást és a tisztítást. A bútorlapok nem a földön állnak, így könnyű takarítani alatta.

Minden RAVAK bútor tartozéka a BLUM vasalat, a HETTICH csuklópánt és a SALICE ütköző, amelyek a legmagasabb minőséget, zökkenőmentes nyitást és hosszú élettartamot kölcsönöznek a terméknek. Szintén hosszú élettartamúak az MDF alapú impregnált bútorlapok is. Ezért a RAVAK bútorok jól használhatók nedves környezetben, a fürdőszobában is.

Több féle méretben, tükörrel és csaptelepeket, valamint kiegészítőket
 • A természetesen tökéletes Chrome csaptelepek széles választéka modern designt képvisel, ovális motívumaival szépen illeszkedik a Chrome koncepció más termékeihez, különösen a zuhanykabin esztétikus fogantyúihoz.
 • Nemcsak a mosdókhoz, hanem a bidéhez, kádhoz, zuhanyhoz, a falba süllyesztett verziója pedig telepíthető az R-Box-hoz.
 • A gondos tervezés és a szigorúan ellenőrzött termelés tökéletes működést és funkcionalitást biztosít.
 • Minden Chrome csaptelep kartusának átmérője 35 mm.
 • A csaptelep teste krómozott sárgaréz. 

Márka: Ravak
Stílus: Modern
Helyiség: Fürdőszobai

Ravak Chrome koncepció | csempevilág

Ravak Chrome koncepció | csempevilág

Ravak Chrome koncepció | csempevilág

Ravak Chrome koncepció | csempevilág