Ravak Evolution koncepció

Ravak Evolution koncepció | csempevilág
RAVAK fürdőszoba koncepciók tökéletes összhangot teremtenek és számtalan lehetőséget nyújtanak a fürdőszoba berendezésére. A koncepciók fő jellemzői: a kiváló ötlet, egységes design, tökéletes megmunkálás. Minden koncepció a kád megjelenéséből indul ki, ami átruházható a zuhanykabinra, a mosdókra, a fürdőszobai bútorokra, kádparavánokra, csaptelepekre és a praktikus kiegészítőkre is. A RAVAK koncepciók bármilyen fürdőszobában alkalmazhatók, a legkisebbektől a legnagyobbakig.


Evolution koncepció: Harmonikus egység a kivételes fürdőszobáért.

Az utánozhatatlan design teljesen betölti még a legnagyobb fürdőszobát is. Az azonos stílusú kád, mosdó és bútor mellett nincs szükség egyéb kiegészítőkre.

Egy kád, amely a biztonság és nyugalom igazi érzését nyújtja, hiszen a természet születését legjobban idéző forma az elipszis. Elsősorban nagyobb fürdőszobákba ajánljuk, a tojás alakú kád egyfajta biztonságot, békét, nyugalmat kínál használóinak.
  • A mérete 180 x 102 cm, 170 x 97 cm (ÚJDONSÁG), a 180 cm-es elérhető PU Plus változatban is.
  • Az Evolution kád 2006-ban elnyerte a „Kíváló termék 2006“ díjat.Az Evolution kádak időtálló formatervezését erősíti a praktikus előlap.
  • Az előlap ergonomikus formája kellemesen megkönnyíti a kádba történő belépést.

A relaxálás érzését erősíti a puha fejtámla és a biztonságos felállást segíti a praktikus kapaszkodó.

Az Evolution mosdók tökéletesen követik az Evolution kád peremének vonalait. Nagyon jól illik bármelyik negyedköríves zuhanykabinhoz, a pontos oldalsó perem lehetővé teszi, hogy két mosdót helyezzünk egymás mellé. Öntött műmárvány mosdó, hossza 70 cm. Az álló mosdócsaptelep számára előfúrt 35 mm-es nyílással rendelkeznek és kiegészíthetők mosdószifonnal és szifontakaróval.

Felszerelhetők önállóan vagy SD Evolution mosdó alatti szekrénnyel és törülközőtartóvalvagy SDS Evolution fiókos szekrénnyel. Emellett a család új tagjai. SB Evolution magas faliszekrény, zárt, fehér és SB Evolution magas faliszekrény, nyitott, fehér, Evolution tükör 2 féle változatban, mely integrált LED világítással rendelkezik. A tükör kiegészíthető 6 mm vastag üvegpolccal, mely krómozott tartóval rendelkezik. Az Evolution mosdó és bútor a fürdőszobai design evolúció csúcsát képezi. Az Evolution bútorok tökéletesen illenek az Evolution kádakhoz, a mosdó és a kád pereme tökéletesen kiegészítik egymást. Az Evolution bútor speciális nedvesség elleni impregnálással rendelkezik. A fali rögzítés lehetővé teszi, hogy egyszerű legyen a bútor alatti terület takarítása. Az Evolution bútor kiegészíthető az Uni sorozat fehér bútoraival.

Nagyon jól illik más negyedköríves zuhanykabinhoz is, mint például a SmartLine negyedköríves zuhanykabin, SMSKK 4 négyrészes zuhanykabin 80, 90 cm-es méretben. Krómozott pántokkal, edzett biztonsági üveg betétlemezzel (transparent). A termék magassága 1900 mm. A zuhanykabin RAVAK RAVAK Elipso, Elipso Pro zuhanytálcákra vagy közvetlenül, zuhanyfolyókával rendelkező csempézett padlóra építhető.

Az Evolution koncepcióhoz nem tartozik külön csaptelep, de a RAVAK széles termékkínálattal rendelkezik a csaptelepek területén is, így kedvünkre válogathatunk. A RAVAK designnal szemben alkotott követelmény a mindennapi élet minőségének a javítását szolgálja, a használhatóságot és hosszú élettartamot tartja szem előtt úgy, hogy a design is vonzó marad. Minden RAVAK csaptelep kerámia betétet tartalmaz a könnyű működés és hosszú élettartam céljából. A zárószelep magas minőségét a több mint 700 000 nyitásteszt garantálja. A csaptelep teste magas minőségű sárgarézből készül. A felülete a gyártás során tökéletesen megmunkált majd megfelelő vastagságú réteggel krómozott, amely biztosítja a magas kopásállóságot és hosszú élettartamot. Minden csaptelepünk műanyag levegődúsítóval van ellátva, a felületi vízkőréteget könnyeden eltávolíthatja. A RAVAK minden csaptelepe megfelel az otthoni és egyéb felhasználásnak, és teljesíti az ivóvíz áteresztésére támasztott EN 817 norma szigorú követelményeit.

Márka: Ravak
Stílus: Modern
Helyiség: Fürdőszobai

Ravak Evolution koncepció | csempevilág

Ravak Evolution koncepció | csempevilág

Ravak Evolution koncepció | csempevilág

Ravak Evolution koncepció | csempevilág