Ravak

ravak | csempevilág
A Ravak arra szakosodott, hogy az utolsó részletig átgondolt átfogó megoldásokat kínáljon a fürdőszobák berendezése terén. Kínálatukban akrilkádak, zuhanykabinok, hidromasszázs rendszerek, mosdók, fürdőszobai bútorok, csaptelepek és egyéb fürdőszobai kiegészítők is megtalálhatók. Több, mint 50 országban tevékenykednek és nemcsak Csehország, hanem egész Közép-Kelet Európa legnagyobb fürdőszobai berendezéseket gyártó vállalata is egyben. Tervezőik kezei közül olyan eredeti termékek születtek, melyek a befolyásolták a nemzetközi dizájn fürdőszoba trendeket. A RAVAK márkanév modern, praktikus, az utolsó részletig átgondolt fürdőszobát jelent. Nemcsak a hatás kedvéért gyártanak, hanem elsősorban a vásárlóik igényeinek megfelelően. 2014-ben már negyedszer nyerték el a Superbrands és Business Superbrands díjakat. Termékeik legfőbb előnyei a fürdőszobai koncepciók (dizájn összhang) kialakítása és az egyedi méretű termékek gyártásának képessége. A jó design alapja az ízléses kivitelezés és az ezt célzó gondolkodásmód. De csak megalkotni a szépet nem elég. A technika világa egyre bonyolultabb, és mindannyiunknak egyre nehezebb eligazodnunk benne. Ezért olyan termékekre vágyunk, amelyek nemcsak formailag érdekesek, hanem elsősorban praktikusak, műszakilag átgondoltak, egyszerűek és biztonságosak. 2008-ban Csehországban és Közép-Európában egyedüliként a zuhanykabin gyártók között, megnyitották saját galvanizáló üzemüket. A saját, legmodernebb galvanizáló és színterező gépeik biztosítják a zuhanykabinok, zuhanyajtók és beépíthető oldalfalak 100%-os felületi tökéletességét. Így ellenőrzött és magas minőségű termékeket tudnak vásárlóiknak kínálni.

Érvek a Ravak mellett:

A fürdőszobák gyártásával és fejlesztésével több mint húsz éve foglalkoznak. Megoldásaik főleg gyakorlati tapasztalatokból szerzik.
Mindannyiunk álma egy szép fürdőszoba. De ezért nem kell, hogy lemondjon igényeiről. A RAVAK koncepciók és termékek mellett az ön fürdőszobájában minden szükséges felszerelés megtalálja benne a helyét, beleértve a mosógépet és a szennyes tartót is.
Bár a Ravak is szereti a meghökkentő kádakat, de nekik elsőrendű feladatuk praktikus, magas használati értékkel rendelkező, műszakilag átgondolt, egyszerű és biztonságos kádak gyártása. Világszerte elismert vezető cseh és nemzetközi designtervezőkkel működnek együtt.
A legjobb alapanyagokból dolgoznak, így hosszú időtartamú jótállást tudnak biztosítani fürdőkádjaikra. A RAVAK termékeinél nem lesz gondja a zuhanykabin nyitásával sem a víz kiszivárgásával vagy akár a kád szilárdságával sem.
Ügyfeleikkel partnerként működnek együtt, akiknek mindig készen állnak segíteni. Természetes számukra a szakszerviz szolgáltatás nyújtása és a jótállás utáni szervizelés is. Termékeikre és szolgáltatásaikra mindig számíthatnak.

Termékek:

Ravak 10° koncepció
Ravak Chrome koncepció
Ravak Evolution koncepció
Ravak Rosa koncepció
Ravak Classic koncepció
Ravak Avocado koncepció