Riho Gőzkabinok

Riho Gőzkabinok | csempevilág
Manapság a fürdőszobában található termékek rendkívül formatervezettek, hogy ez mindinkább így legyen, ebben a RIHO is nagy mértékben közreműködik nemzetközi vonzerőt kölcsönözve európai termékeknek. Belgiumban, Németországban, Csehországban, Lengyelországban és Magyarországon is az ügyfelek nagy választékban találnak a kínálatban kádakat, hidromasszázs rendszereket, gőzkabinokat, fürdőszobabútorokat és zuhanykabinokat egyaránt.

A Riho gőzkabinok mind stílusukat, mind megjelenésüket tekintve több félék, így minden bizonnyal kínálatukban Ön is megtalálja az ízlésének, elképzelésének és fürdőszobája stílusának megfelelő kabint.

NEVADA GŐZKABIN

A víz ereje!

Egy frissítő zuhany, egy megnyugtató hátmasszázs, vagy egy kényelmes török gőzfürdő. A RIHO Nevada gőzkabinja mindezt a kikapcsolódást a víz erejét felhasználva kínálja Önnek. A Nevada kabin széles méretválasztéka révén egy, vagy két személy élvezheti az általa kínált élményeket, mint például zenehallgatás a beépített rádióval, vagy az opcionális színterápia különleges hatása. Pihenjen a saját wellness környezetében.

FLEX GŐZKABIN

Tervezze meg saját kabinját

A FLEX gőzkabin panelekkel a RIHO biztosítja a lehetőséget, hogy Ön kialakítsa a saját gőzhelyiségét. Ön a saját igényei és kívánságai szerint határozhatja meg a kabin formáját és kialakítását. A FLEX jelenti a megoldást arra, ha kicsi, vagy különleges alakú helyen kíván gőzkabint létesíteni. A FLEX gőzkabin panel kapható fali-, vagy sarok kivitelben, és választható fekete, vagy menta színben.

MAJESTIC GŐZKABIN

A fenségesség érzete

A Majestic gőzkabin áttetsző megjelenésével egységes egészet alkot a fürdőszoba belsejében. A finom kidolgozás és a minőségi, speciális szennyeződés-taszító anyaggal kezelt üveg használata a Majestic gőzkabint különösen ellenállóvá és felhasználó-baráttá teszi. A gőz aktív keringetése révén garantált az állandó hő- és gőz eloszlás, ezzel teljessé téve a fenséges pihenés érzését. A fűtőbetét (Majestic 120 és 140), a dupla gőzgenerátor, a rövid felmelegítési idő hatékonyenergia-felhasználást tesz lehetővé.

Kategóriák: Wellness, Zuhanykabinok.
Márka: Riho
Helyiség: Fürdőszobai

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág

Riho Gőzkabinok | csempevilág