Sant' Agostino

Sant'Agostino | Csempevilág
A Sant’ Agostinót 1964-ben alapították Ferrarában, távol az összes többi kerámia gyártó cégtől. Ez a földrajzi elhelyezkedés, mindig is erős autonómiát adott a gyárnak mind a tervezés, mind pedig a stratégiai jövőkép kialakításánál. A céget a kezdetektől az alapító család irányítja, folyamatosan kutatva a termékek fejlesztésének lehetőségét. A gyár termékei 100 %-ban Olaszországban készülnek. A Központ a kiváló minőségű termékek széles skáláját tervezi és alkotja meg. Ezek a termékek képesek kielégíteni a folyton változó piac technikai és stílusbeli elvárásait.
A felhasznált nyersanyagok amellett, hogy a legjobb nemzetközi beszállítóktól származnak, szigorú ellenőrzéseken mennek keresztül még felhasználás előtt. A cég legfontosabb alap pillérei a következők: jó partnerkapcsolatok fenntartása, emberi erőforrások fokozása, találékonyság a megújuló erőforrások területén, avantgarde stílus, minőségi és vásárlás utáni szolgáltatások nyújtása, tökéletesség keresése miden apró részletben. Ez a Sant’ Agostino öröksége, ami vezetővé teszi a versenytársak között, és gyakran befolyással bír a tevékenységükre is. A tökéletes termékek megalkotása azonban mit sem érne kiváló kereskedelmi hálózat nélkül. A Sant’ Agostino szilárdan áll egész Olaszországban, de elképzelései és technológiája világviszonylatban is ismert és elismert.
A cég garantálja a legmagasabb színvonalú kiszolgálást minden megrendelője számára. Minden egyes megrendelést egy automatizált rendszer keze a rögzítéstől az összekészítésen át, egészen az áru kiszállításáig. Mivel a rendszer szigorú szabályok alapján működik, így képes minden vevő elvárásának gyorsan és hatékonyan megfelelni.

Termékek:

Sant’ Agostino Abita család
Sant’ Agostino Aspen család
Sant’ Agostino Blendart család
Sant’ Agostino Italian Dream család
Sant’ Agostino Jungle Lux család
Sant’ Agostino Native család
Sant’ Agostino Luxor család
Sant’ Agostino Pearl család
<<< vissza a márkákhoz