Varioglass

Varioglass | Csempevilág
A VARIOGOLASS zuhanymegoldások minden fürdőszobába.

Az alábbi sorozatokat forgalmazza:

A MOMENT sorozat magában foglalja a letisztult minimál vonalvezetést a megbízhatósággal. Nyíló zsanérjainak műszaki megoldásai – 180 fokban nyílnak és 90 fokonként végpontra állnak – lehetőséget adnak egyedi méretek és megoldások kivitelezésére. A zsanérok alapanyaga speciális réz ötvözet, fényes króm bevonattal, melyre 2 év EU garanciát vállal a gyártó. Az ajtók és kabinok 8mm-es PARSOL biztonsági üvegből készülnek, VG NanoProtect vízkőgátló felületkezeléssel.
A MOMENT a VARIOGLASS legsikeresebb sorozata!
A GLOBUS sorozat egy igazi 2012-es újdonság! Letisztult formájával, kedvező árával nagy sikerre számíthat. Ennél a sorozatnál az ajtók és kabinok 8mm-es PARSOL biztonsági üvegből készülnek, vízkőgátló VG NanoProtect felületkezeléssel. Nyíló zsanérjai 90°-ban nyílnak (csak kifelé vagy csak befelé), fix zsanérjai a MEMENT/SIGNUM sorozatoké. A GLOBUS zsanérok alapanyaga speciális réz ötvözet, fényes fróm bevonattal, 2 év EU garanciával.
A termék fényes krómon kívül, matt alu és rozsdamentes színekben is rendelhető!

A SIGNUM NEW sorozat újdonság a VARIOGLASS kínálatában. Beépített expanziós-tekercsmagos megoldása révén lehetővé tesz egyedi beállításokat is: az egyedi végpont meghatározás vagy a záródási sebesség szabályozása. Az ajtók 90°-onként megállíthatók, ha azonban 90°-nál kisebb szögben állnak, úgy a mágnesmag visszahúzza őket előző állásukba. Zsanérja egyedi cink-magnézium öntvény, melyre 2 év EU garanciát vállal a gyártó-
A SIGNUM NEW sorozat is 8mm-es PARSOL biztonsági üvegből készül, VG NanoProtect vízkőgátló felületkezeléssel.

A VENDUM sorozatban speciális tolóajtós zuhanykabinok és zuhanyajtók találhatók. Rozsdamentes felület, duplagörgős, kétszer csapágyazott technika és az egyedi lézerhegesztett acél ívek teszik különlegesen tökéletessé ezt a sorozatot.
Az üvegfelületek itt is 8mm PARSOL biztonsági üvegből készülnek, VG Nanoprotect vízkőgátló felületkezeléssel. Ha igazán exkluzív zuhanymegoldást keres, rendeljen a VENDUM sorozatból egyedi színben.

<<< vissza a márkákhoz