VitalSpa

A Méta 1996 óta van jelen a magyar piacon. Napjainkra az ország egyik meghatározó akrilkád,- és zuhanykabin forgalmazó, valamint hidromasszázskád és masszázsmedence gyártó vállalatává fejlődtek.
Egyedülállóan az egyik legnagyobb fürdőkád és zuhanykabin választékot kínálják az ár érzékeny kategóriától a pazarló luxusig.

A termékpalettájuk az alábbi márkákból tevődik össze:
- M–Acryl kádak, masszázsrendszerek – www.m-acryl.hu
- Radaway standard és exkluzív zuhanykabinok, tálcák, zuhanyfolyókák – www.radaway.hu
- H2O zuhanykabinok, akrilkádak, masszázsrendszerek – www.h2oszaniter.hu
- VitalSpa prémium masszázsmedencék, kiegészítők – www.vitalspa.hu
Központjuk Kecskeméten található, ahonnan túrajáratokkal terítik termékeiket az ország egész területén. Budapesti raktárukból a fővárost és annak környékét látják el. A napi kapcsolattartást és műszaki segítségnyújtást az adott területért felelős területi képviselőik végzik.
Céljuk, hogy jó minőségű, megbízható termékeket biztosítsanak vevőiknek.

Egy masszázsmedence megvásárlásakor hosszú távra szóló, megalapozott döntést hozunk. Ki ne szeretné azt a megnyugtató érzést, amikor tudjuk, hogy lehetőségeinkhez és igényeinkhez képest a legjobbat vásároltuk?
Éppen ezért, a VitalSpa szakemberei, a vásárlói tapasztalatok alapján összeállították a legfontosabb alapértékeket, amelyek döntően befolyásolják egy-egy termék kiválasztását
Szerkezeti, anyaghasználati és gépészeti minőség összességében és csakis együtt értelmezve jelenthet minőségi termékeket a masszázs medencék világában. Mivel szép anyaghoz társulhat silány kivitelezés, ill. előfordulhat, hogy a csábító kényelmi funkciókat gyenge motor működteti, sőt a vásárláskor tapasztalt kedvező ár méregdrágává válhat a későbbi bosszantóan nagy szerviz igény tükrében, ezért a termékeket mindig komplexen kell értékelni. A VitalSpa masszázsmedencéibe ezért kerülnek a világ egyik legjobb minőségű akrillemez gyártójaként ismert Lucite Internatioanl által gyártott alapanyagok. Az elmúlt években rengeteg tapasztalatot és rutint felhalmozva hozták létre a magyarországi gyártást, amely nemcsak a vákuumformázásra, hanem a teljes szerelésre és összeállításra jött létre. Ez azt jelenti, hogy a VitalSpa nemcsak a külföldi technológiák és alkatrészek „átvételét” bonyolítja, hanem a magyarországi viszonyoknak megfelelő teljes tervezést és garantáltan szakszerű kivitelezést is vállalja.

Termékek:


<<< vissza a márkákhoz